Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Vatandaşlara Evde Yeteneğini Sergileme Fırsatı Sunuyor
banner229

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından eğitim, kültür ve sanat çalışmaları kapsamında Online Müzik Yarışması düzenleniyor, vatandaşlar bu sayede evde yeteneğini sergileme fırsatı bulacak.
Yarışmada, Türk müziğinde amatör sanatçıların teşvik edilerek yeni yeteneklerin ve seslerin kazandırılmasının yanında toplumumuzun gelenek, görenek ve inancı ile barışık yaşayan, Türk kültürüne ve sanatına hizmet etmiş müzik üstatlarını saygı ile yâd ederek, bu büyük sanatçıları gelecek nesillere tanıtmak amaçlanıyor.
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yarışmanın koşullarına ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“MÜZİK YARIŞMASININ KATILIM KOŞULLARI: 
1.    Yarışmaya katılmak için Siirt’te ikamet etmek.
2.    Bir kişi yalnızca 1 (bir) şarkı ile yarışmaya katılabilir.
3.    Eserler Türk Halk Müziği kategorisinde olacaktır.
4.    Bu yarışma Siirt Belediyesi öncülüğünde ilimiz genelinde ikamet eden 16-30 yaş arası gençler arasında yapılacaktır.
MÜZİK FORMATI İLE İLGİLİ KOŞULLAR:
1.    Video #siirtsesiniarıyor hastagı ile paylaşılacaktır.
2.    Yarışmacı videonun alt kısmına adını soyadını yazmalıdır.  
3.    Video süresi 1 (bir) dakikayı aşmayacaktır. 
MÜZİK  GÖNDERİM KOŞULLARI:
Videolar  Twitter veya Whatsapp hattı üzerinden ulaştırılacaktır.
MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ:
1.    Süreç ön eleme, yarı final ve final şeklinde olacaktır. 
2.    Şartnameye uygun olarak ve zamanında teslim edilen aday şarkılar seçici kurul tarafından, değerlendirilecektir. Birincilik, ikincilik ve üçüncülüğe değer gören eserler açıklanacaktır.
3.    Yarışmaya video gönderen her yarışmacı, yarışmaya gönderilen videoların Siirt Belediyesi tarafından yayınlanmasına ve kullanılmasına izin vermiş sayılacaktır.
4.    Çalışmalar kategoriye uygunluk, esere hakimiyet, ses genişliği ve ses kalitesi, sözleri doğru okuma ve diksiyon gibi kriterlere bakılarak değerlendirme yapılacaktır.
5.    Siirt Belediyesi’ne son başvuru tarihinden sonra ulaşan videolar değerlendirmeye alınmayacaktır.
6.    Dereceye giren öğrencilere sürpriz ödüller verilecektir. Ayrıca dereceye giren resimler belediyemizin sosyal medya hesaplarında yayınlanacaktır.
7.    Yarışma sonuçlarına www.siirt.bel.tr adresinin duyurular kısmından ulaşılabilecektir.
YARIŞMA TAKVİMİ:
Yarışmanın başlangıç tarihi: 07 Şubat 2021
Son katılım tarihi: 18 Şubat 2021
Yarışma koşullarıyla ilgili bilgi almak ya da başvuruların ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek için Siirt Belediyesi’ne ait aşağıda belirtilen telefon numarasından iletişim kurabilirler.
Tel: 444 56 25

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.