Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Filistin Yararına Kermes Düzenledi
banner229

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Filistin yararına kermes düzenlendi. 
Gazze’de İsrail zulmü altında insanlık dışı şiddete maruz kalan Filistinlilere destekler devam ediyor. 
Hz. Fakirullah Caddesi Sancaklar Okulu önünde düzenlenen kermeste Siirt Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kadın Yaşam Merkezi öğretmen ve veliler kendi evlerinde yaptıkları yemek, tatlı ve içecekleri satışa sundu.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya ve Eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, kermesi gezerek ürünleri inceleyip yapımında emeği geçenlere teşekkür etti ve kermesteki ürünlerden alarak kermese destek oldu.
Gazze’de insanlık dışı bir katliama maruz kalan Filistin halkına destek olmak amacıyla kermes düzenlediğini ifade eden Vali Kızılkaya, "Gazze’de yaşanan masum çocukların, bebeklerin ve kadınların acımasızca katledilmesini lanetliyorum. Ümidimiz ve beklentimiz bir an evvel bu soykırıma ve vahşete dur denilmesidir. Kermese destek veren Siirtli hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Daha sonra esnafı ziyaret eden Vali Kızılkaya, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.