Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Asfalt ve Yama Çalışmalarını Hız Kesmeden Sürdürüyor
banner229

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevsim şartlarının elverişli olmasıyla birlikte şehir genelinde Cadde, Mahalle ve Sokaklardaki asfalt ve onarım çalışmalarını hızlandırdı.

Vatandaşlarımızın talep, şikâyet ve önerilerini değerlendiren Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya'nın talimatlarıyla, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki mahalle, cadde ve sokaklarda zamanla yıpranmış yolları sıcak asfalt ile yenileme çabasını sürdürüyor.

Barış Mahallesi 1339. sokakta gerçekleştirilen asfalt ve yama çalışmasıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çukur ve bozuk noktaları asfaltla doldurarak ardından silindirle tesviye yaparak yolu kullanılır hale getiriyor.

Barış Mahallesi 1339 sokak ve Bahçelievler Mahallesi 1573 sokakta tamamlanan çalışmaların yanı sıra, belirlenen plan ve program dâhilinde asfalt ve yama çalışmaları diğer mahalle ve caddelerde de aralıksız devam edecektir.

Siirt Belediyesi, yollarda yaşanan sorunları çözmek ve şehir genelinde ulaşım konforunu artırmak adına kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir.

Şehir sakinlerine daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlamak için halkımızın hizmetindeyiz.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.