Bu haber kez okundu.

Sende Bir  Fidan Dik Hürriyet Ortaokulunun Kütüphanesini Yeniledi
banner229

Baştan sona yenilenen Hürriyet Ortaokulu kütüphanesi, düzenlenen bir törenle açıldı.
Hürriyet Ortaokulunun kitaplarından, raflarına, boyasından masalarına kadar baştan aşağı yenilendiği kütüphanenin açılış törenine Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemalettin Akınay, kütüphanenin oluşumunda katkı sağlayan Fatmanur Aydın’da katıldı.  

Sendebirfidandik sosyal sorumluluk projesi kapsamında Siirt/ Merkez Hürriyet ortaokulundaki kütüphane yeniden düzenlenip okula kazandırıldı . 

Açılışın ardından sınıfları gezip öğrencilerle sohbet eden Akınay öğrencilere başarı dileklerini iletip proje yetkililerine ve emek  veren Okul müdürü Ramazan Esen ‘e teşekkür etti.

Sen de bir fidan dik Siirt Sorumlusu Yusuf Özüş de Sosyal sorumluluk bilinci ile ilimize kazandırdıkları kütüphane için çok mutlu olduğunu belirterek, Kütüphanenin öğrencilerimizin gelişimleri, eğitim ve öğretim hayatları için önemli bir merkez olacağına inanıyorum. Öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını dileyerek destek olan Fatmanur Aydın’a teşekkür etti.” 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.