Bu haber kez okundu.

Sadakataşı Derneği 450 Aileye Kurban Eti Dağıttı
banner229

Sadakataşı Derneği tarafından Kurban Bayramı süresince kesilen 90 küçükbaş hayvanın eti ihtiyaç sahibi 450 aileye dağıtıldı.

Sadakataşı Derneği Kurban sevincini tüm halkımız yaşasın, hiç kimse geride kalmasın diye bayramın ilk gününden itibaren ihtiyaç sahibi ailelere kurbanlık et dağıtımını gönüllüler ile birlikte gerçekleştirdi. 

Siirt Merkez 350 Kurtalan İlçesinde ise 100 aile olmak üzere toplam 450 aileye kurbanlık eti dağıtıldı.

Sadakataşı Derneği Gönüllüleri, paketlere koydukları kurbanlık etleri il merkezi ve Kurtalan’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Siirt ve Kurtalan’da 450 İhtiyaç sahibi aileye kurban eti dağıttıklarını belirten Sadakataşı Derneği Siirt İl temsilcisi Mesut Karanfil, şunları kaydetti: Sadakataşı Derneği olarak kurban çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahiplerinin sofralarını bereketlendirmek ve bayram sevincini paylaşmak üzere 90 küçükbaş hayvanın kesimini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Siirt’teki Kurban kesimi organizasyonumuzda,Derneğimize gösterdikleri teveccüh ve itimatları için tüm bağışçılarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, Cenab-ı Allah'tan, kurban ibadetlerinin kabulünü niyaz ediyoruz.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.