Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak, Siirt Üniversitesi Arama Kurtarma Ekibi ile Değerlendirme Toplantısı Yaptı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Üniversite üst yönetimi asrın felaketi Kahramanmaraş depremi; afet bölgesi Adıyaman’da arama kurtarma faaliyetlerinde bulunan Siirt Üniversitesi Arama Kurtarma ekibini Üniversitenin senato toplantı salonunda kabul etti.

Yapılan değerlendirme toplantısında benzer durumlarda afet ile daha etkin mücadele kapsamında; organize olma, teçhizat, diğer yapılarla koordinasyon konuları gibi acil durumlarda neler yapılması gerektiği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Arama kurtarma ekibimize liderlik eden Dr. Öğr. Üyesi Malik Durmaz şahsında Siirt Üniversitesi Arama Kurtarma ekibini kutlayarak özverilerinden dolayı teşekkür eden Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak böylesi bir felaketin tekrar yaşanmaması için iyi dilek temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.