Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak, Güreş ve Yüzme Şampiyonlarını Ağırladı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak Güreş ve Yüzme Şampiyonalarında Üniversiteyi temsil eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerini makamında misafir etti.

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası'nda 130 Kilogramda yarışan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu antrenörlük 3. sınıf öğrencimiz Atalay AYDEMİR dünya şampiyonu, Kazakistan'ın Türkistan kentinde düzenlenen Türk Dünyası Üniversiteler Spor Oyunlarında Grekoromen stil 72 kilogramda yarışan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretmenlik bölümü 4. sınıf öğrencimiz Abdullah TOPRAK Türkiye şampiyonu oldu.

Para yüzme Türkiye Şampiyonasında 50 metre serbest stilde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu antrenörlük 3. sınıf öğrencimiz Şan ERTEN ve 100 metre kurbağalama stilde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu antrenörlük 1. sınıf öğrencimiz Hacı ÇAĞLAR Türkiye Şampiyonu oldu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektör Şındak başarı gösteren sporcuları ve antrenörleri öğretim üyelerimiz; Dr. Öğr. Üyesi Serdar ADIGÜZEL ve Mehmet Naim DİLDİRİM’i tebrik edip başarılarının devamını diledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.