Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç Aşı Çadırını Ziyaret Etti
banner229

İlimizde Covid-19 aşı uygulamasını yaygınlaştırmak ve sırası gelen vatandaşlara hızlı hizmet ulaştırmak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğünce kurulan aşı çadırını AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ile birlikte ziyaret etti.

Aşı çadırında görev yapan sağlık çalışanlarına, kolaylıklar dileyen Ören ve Olgaç 15 Temmuz Demokrasi meydanından kurulan Covid-19 Aşı Uygulama Noktasında devam eden aşılama çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 Salgınla mücadelede başarının aşı olmaktan geçtiğini belirten AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, ‘‘Kızlar Tepesi, Güres Caddesi, Eski Sebze Hali karşısı, Mado önü, Siirt Park AVM ve Andera Park'ta İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından hemşehrilerimizin önceden randevu almadan aşı olabilmeleri için aşı çadırları kuruldu.

Aşı sırası gelen tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya bekliyoruz. Hemşehrilerimizin toplum sağlığı için tüm spekülasyonlara kulak tıkayıp bir an önce aşı olmaya davet ediyorum ifadelerini kullandı.

Korona virüsün sona ermediğini, devletin tüm imkânlarıyla vatandaşların yanında olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç.‘‘Sağlık Bakanlığımızın yaptığı düzenleme ile artık sırası gelen vatandaşlarımız randevusuz olarak aşı çadırlarında aşılarını yaptırabiliyorlar. Aşı sırası gelmesine rağmen aşı olmayan hemşehrilerimize aşı konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.