Bu haber kez okundu.

Ören ve Malkoç Ailelerinin Mutlu Günü
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'in oğlu Furkan’ın düğünü Siirt’in her kesiminden insanları bir araya getirdi.19 Haziran'da İstanbul Üsküdar'da nikahları kıyılan Furkan Ören ve Yağmur Malkoç'ın düğünü Siirt İl Özel İdare Sosyal tesislerinde yapılan görkemli düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Ramazan Toprak Hocanın Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan düğünde Pervari yöresine ait halk oyunları sergilendi. Düğünde daha önce  İstanbul'da yapılan kına gecesi ve nikah töreni dev ekrandan izlettirildi.

Düğünde Siirtli birçok yerel sanatçıda sahne alarak Türkçe, Arapça ve Kürtçe birbirinden güzel türküleri seslendirdiler. Sunuculuğunu Garip Teymur'un yaptığı düğünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mesaj okundu.

Erdoğan mesajında “Çiftimizin sağlıklı bir ömür sürmeleri temennisiyle, iki cihanda saadetler diler beraberliklerinin her iki aileyede huzur ve mutluluklar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim. Bu vesileyle sizlere , kıymetli misafirlerinize en kalbi sevgi ve saygılarımı sunarım .” Dedi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu,Eşi Güney Hacıbektaşoğlu dünya evine giren Siirt Ak Parti Milletvekili Osman Ören’in oğlu Furkan Ören ve Yağmur Malkoç'un düğün merasimine katılarak, genç çiftleri tebrik etti, ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğüne aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve diğer bakanların çelenklerinin de bulunduğu yüzlerce çelenk gönderilmişti.

Takı töreni ile sona eren düğüne İl içinden ve dışından bürokrasi, siyaset, iş dünyası ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Medya Siirt ailesi olarak genç çifti kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.