Bu haber kez okundu.

Mushafları İnceleme ve Kıraat Uzmanı Noğman, Gençlerle Buluştu
banner229

Diyanet işleri Başkanlığına bağlı olan  Ensar Camii Diyanet Gençlik Merkezi'nde, bu hafta önemli konuklarla gerçekleşen haftalık gençlik buluşması, (Şifa-i Şerif Dersleri) yoğun ilgi gördü.
Buluşmaya Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi İbrahim Noğman katılarak gençelere tavsiyelerde bulundu. 

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi İbrahim Noğman, Siirt İl Müftü Vekili  İbrahim Ensari ve Diyanet Gençlik İl Koordinatörü Mehmet Nafih Baydarman, Diyanet Gençlik Merkezi'nde bir araya gelerek gençlerle sohbet ve hasbihal ettiler.

Diyanet işleri başkanlığı Mushafları inceleme ve Kıraat üyesi İbrahim Noğman, kâmil iman sahibi bir genç ve delikanlı olmanın öneminden bahsettiği sohbetinde, Hz. Peygamberin (s.a.s.) genç Hz. Ali’ye önemli görevler verdiğinden bahsederek gençlerin dikkat etmesi gereken hususların başında niyet, istikamet, ehliyet ve iradenin olduğunu, hedefe ulaşmak için Kur’an-ı Kerimin rehberliğinde istikamet üzere samimiyetle yürünmesi gerektiğini ifade etti.

Noğman, Sohbet toplantısında, gençlere İslami değerler, güncel konular ve gençlik sorunları hakkında bilgiler verdi. Ayrıca, gençlerin sorularını  yanıtlayan Noğman, onlara deneyimlerinden ve tecrübelerden de bahsetti. 

Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Mehmet Ramazan Toprak Hoca da, "Gençlerimizin dini ve kültürel konularda daha iyi yetişmeleri için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz.”dedi.

Katılımcılar, sohbet toplantısından çok memnun olduklarını belirterek, "Bu tür etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. Bu etkinlikler sayesinde hem dini bilgilerimizi artırıyoruz hem de sosyalleşiyoruz." ifadelerini kullandılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.