Bu haber kez okundu.

Milletvekili Ören ve Olgaç'tan TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik'e Ziyaret
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün ve AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay ile birlikte Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sektörümüz adına Sayın Vekilimize ve beraberindeki heyete teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın vekilimiz Osman Ören, her zaman destekleriyle bizim yanımızdadır. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Ziyaret kapsamında hayvancılık sektörünün sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin görüşmelerde bulunuldu. AK Parti Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada; "Türkiye Koyun Yetiştiricileri Birliği Merkez Başkanı Nihat Çelik’i İl Başkanımız ve Belde belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte makamında ziyaret ederek, ilimizdeki küçük baş hayvancılığın gelişimi ile alakalı istişarelerinizi gerçekleştirdik" dedi..

AK Parti Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç,ziyaret sonunda TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik’e başarı dileklerinde bulunarak özverili çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.