Bu haber kez okundu.

MHP Siirt İl Teşkilatı Sevgi Evlerinde Kalan Çocukları Bayram Öncesi Sevindirdi
banner229

MHP il Başkanı Fatih Cantürk ve MHP Kadın ve Aile Engellilerden (KAÇEP)  sorumlu Başkanı Gülsüm Karasu İle birlikte bayram öncesi Sevgi Evlerinde kalan çocukları sevindirdiler.

MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk ile Kadın ve Aile Sorumlu Komisyon Başkanlığından Gülsüm Karasu tarafından Ramazan  Bayramı öncesi Sevgi Evlerindeki çocuklara bayramlık ayakkabı ve kıyafet hediye edildi. 

Başkan Cantürk, yaptığı açıklamada, çocukların sevincine ortak olmalarından dolayı mutluluk yaşadıklarını söyledi. Çocukların her zaman sevgiye ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Cantürk, “Teşkilat olarak Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızı mutlu etmek amacıyla onlara bayramlık hediye ettik. Her zaman da onların yanında olacağız.” dedi. 

Düzenlenen etkinliğe katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı bayram öncesi sevgi evlerindeki çocukları sevindiren MHP SİİRT İl teşkilatına teşekkür etti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.