Bu haber kez okundu.

MHP Siirt İl Teşkilatı Minik Elif’in Ameliyat Masraflarını Karşıladı
banner229

MHP Siirt İl Başkanlığı ve Kadın Komisyon Başkanlığı tarafından yürüyemeyen 8 yaşındaki Minik Elif’in ameliyat masrafları karşıladı.

 Doğuştan rahatsızlığı nedeniyle yürüyemeyen minik Elif’in yürümesi için doktorlar ameliyatın şart olduğunu belirtmesi üzerine MHP Siirt İl Başkan Fatih Cantürk, Kadın ve Aileden sorumlu komisyon başkanı Gülsüm Karasu ve yönetim kurulu üyeleri minik Elif’i evinde ziyaret ederek,ameliyatı için gerekli olan parayı ailesine teslim ettiler.

Ameliyatı için gereken yaklaşık 15 bin lira MHP Siirt İl Başkanlığı ile Kadın ve Aileden sorumlu komisyon başkanlığı tarafından gerekli olan miktar tedarik edilip Minik Elif’in ailesine teslim edildi.

MHP İl Başkanı Fatih Cantürk, Minik Elifin ameliyatı ve ameliyattan sonraki fizik tedavi aşamasının her anında yanında olacaklarını tek temennilerinin Elif’in bir an önce ayağa kalkıp yürüyebilmesi olduğu belirtti.

Cantürk, ameliyat masraflarını üstlenmelerini kabul eden Elif’in ailesine de teşekkür edip, acil şifalar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.