Bu haber kez okundu.

LÜTFEN DİKKAT! “COVİD-19 VAKA SAYILARINDA ARTIŞLAR VAR”
banner229

Az Rsikli İller Arasında Yer Alan Siirt’te Covid-19 İle Mücadele Seferberliğine Tüm vatandaşlarımız Kurallara Uyarak, Destek Vermelidir.

Az riski iller arasında yer alan Siirt’te Covid-19 salgınyla mücadelede  ‘Kırmızı değil, mavi olalım” kampanyasına görüştüğümüz vatandaşlar, Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve esnaflar da destekleniyor. 

Sağlık, ekonomik ve sosyal hayat alanlarında hayatın zorlaştığı bugünlerde alınan kararlarla Siirt ilimizin mavi kategoride kalması hedefleniyor. 

Kampanya ekonomik olarak zor günler geçiren esnaflar tarafından olumlu karşılandı. İş yerlerinde gerekli tedbirleri alan esnaflar, en kısa zamanda ekonomik canlılığın eski haline dönmesini umut ediyor.

Siirt il genelinde Covid-19 salgınıyla mücadelede yakalanan başarı trendi son haftalarda vakalardaki artış nedeniyle hasta sayılarında az da olsa artışlar yaşanmaya başlandı.

Lütfen Siirt olarak kazanımlarımız hepaolmasın?

Siirt’te salgınla mücadelede kısıtlamaların kalkması ile birlikte esnaflar ve vatandaşlar rahatlama yaşamaya başladığı bu günlerde, il olarak elde ettiğimiz kazanımları lütfen heba etmeyelim.  Eğer gerekli önlemleri almazsak, bireysel olarak dikkat etmezsek, çok yüksek riskli bölgeye dönmek an meselesi. Bu da özgürlüklerimizin daha sınırlanması demek."Tedbirlere sıkı sıkıya uyarak, “ MAVİ” kategoride kalabiliriz. Bunun için tüm vatandaşlarımızın sorumlu davranmaya davet ediyoruz.

Tedbirlere hep birlikte riayet edersek “mavi” kategoride kalmaya devam ederiz.

Vatandaşların kesinlikle kalabalık ortamlara girmemesi, sosyal mesafe, temizlik kurallarına mutlaka uymaları, maskesiz dışarı çıkmamaları ve rehavete kapılmadan kurallara uyması halinde bu salgını hep birlikte yeneceğiz.

Covid – 19 Denetimleri Tüm Hızıyla Sürüyor

Covid – 19 salgınıyla mücadele kapsamında kontrollü sosyal hayat döneminde Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenerek yayımlanan rehberlerde yer alan kurallara ve alınması gereken önlemlere ilişkin sorumlulukların yerine getirilip getirilmediğinin düzenli olarak denetlenmesi amacıyla, "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" mottosu ile Siirt il genelinde, Valilik himayelerinde oluşturulan ‘Salgın Denetim Ekipleri tarafından denetimler tüm hızıyla sürüyor.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.