Bu haber kez okundu.

Kurtalan Tapu Müdürlüğünde Video Konferans Yöntemi ile İlk Defa Arsa Satış İşlemi Gerçekleştirildi
banner229

Teknolojik imkanların gelişmesi ile birlikte Covid-19 salgını etkili olduğu bu süreçte vatandaşlara kolaylıklar sağlamaya devam ediliyor.

Kurtalan İlçemizde bulunan arsa nitelikli taşınmazın hissedarları Beylikdüzü Tapu Müdürlüğü’ne giderek Kurtalan ilçemizde ikamet eden alıcılara taşınmazı satmak için müracaat ettiler.

Beylikdüzü Tapu Müdürlüğü ve Kurtalan Tapu Müdürlüğü’nün yapmış olduğu incelemeler neticesinde satışa herhangi bir engel olmadığı tespit edildikten sonra Tapu Müdürlüğünde hazır olan alıcılar ile Beylikdüzü Tapu Müdürlüğü’nde hazır olan satıcılar arasında video konferans yöntemi ile taşınmazın satış işlemi gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kurtalanli 3 yıl önce

Bu nimetlerden bizlerde faydalanıyoruz ne Güzel birşey Avrupa'da bile yoktur buna inanıyorum İnsaAllah gelişmeye devambedecegiz