Bu haber kez okundu.

Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın,  Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
banner229

Kurtalan Kaymakamı Belediye Başkan V. Sayın İhsan Emre Aydın, “Vatandaşla Buluşma” toplantıları kapsamında Sümer Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Mahallede yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkanı V. Aydın, “ Öncelikle Sümer Mahallesi ve ilçemiz için büyük bir sorun teşkil eden dere yatağı ile ilgili ıslah çalışmalarımız en kısa zamanda başlayacaktır. Bununla birlikte mahallede eksikliği hissedilen yeşil alan ve çocuk oyun parkı gibi projeleri hayata geçireceğiz.

Ayrıca makine ikmal birimimizin mevcut yerinde köy pazarı yapılacağından makine ikmal birimimizi tren garının yan tarafında bulunan ve kömür sahası olarak bilinen alana taşlamayı planlıyoruz” dedi.

Toplantı sonrası vatandaşlarla bire bir görüşerek talep ve sorunlarını dinleyen Kurtalan Kaymakamı Belediye Başkan V. Sayın İhsan Emre Aydın, vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde ilgili birim amirlerine talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.