Bu haber kez okundu.

Kur'an-Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasının 4.Bölge Finali Siirt İlinde Gerçekleştirildi
banner229

Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasının 4.Bölge Finali Siirt İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde kurulan çevrim içi merkezde yapıldı.

Batman, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Siirt, Şırnak ve Van illerinin birincileri olan öğrencilerin yarıştığı program İmam Hatip Ramazan Toprak'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Yarışmanın açılış konuşmasını İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip yaptı. Edip'in güzel temennilerini sunduğu program, sıralaması daha önce çekilen kuraya göre belirlenen öğrencilerin Kur'an-ı Kerim'den belirlenen bölümlerin okunması ile devam etti.

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu yarışmaya katılan öğrencilerin tümünü tebrik ederek okudukları güzel duaları ile program sona erdi.

Siirt Üniversitesi ve Siirt İl Müftülüğünden seçici komisyonun bulunduğu heyetin değerlendirmeleri sonucu Bitlis ili Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Darel Ümit 4. Bölge birincisi seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.