Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç, Çelikli Jandarma Karakol Komutanlığını Ziyaret Etti
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Çelikli Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Jandarma Karakol Komutanından bölge ve karakolun genel durumu hakkında bilgiler aldı. Karakolda incelemelerde bulunarak, Karakol ziyaret defterlerini imzaladı ve personel ile bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretini sonlandırdı.

ÇELİKLİ KÖYÜNDE YAPIMI DEVAM EDEN CAMİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, karakol ziyaretinden sonra Çelikli Köyünde yapımı devam eden cami çalışmalarını yerinde inceledi. Çelikli köyünde yapılmakta olan Cami projesini yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, yapılmakta olan caminin burada yaşayan köylülerin ibadetlerini rahatlıkla yerine getirebilecekleri büyük, ferah ve modern bir yapı olduğunu söyledi.

Cami inşaatına katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini söyleyen Kaymakam Tunç, caminin tamamlanması için Kaymakamlığın gerekli desteği vereceklerini sözlerine ekledi. Cami ziyaretinden sonra Kaymakam vatandaşlar ile bir araya geldi.

Köy halkı ve muhtardan köydeki sorun ve talepler hakkında bilgi alan Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, "Köylerimizi devamlı gezerek heyetimizle birlikte köylerin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz.

Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak sorunların çözümünü bulmak. Köylerdeki eksiklikleri yerinde tespit ederek bunlara en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır." İfadesini kullanarak ziyaretini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.