Bu haber kez okundu.

Kamu-Der’den Fevzi Sevgili’ye Yılın Bürokrat Ödülü
banner229

Genel Merkezi Ankara’da bulunan Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından Eski AK Parti İl Başkanı, İçişleri Bakan Danışmanı Fevzi Sevgili’ye yılın bürokrat ödülü verildi.

2 Temmuz'da Ankara’da gerçekleşen 13. Geleneksel ödül törenine siyasi Parti liderleri, eski.Bakanlar, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ,iş insanları, bürokratlar ve çok sayıda katılımcıyla icra edildi.

Eski AK Parti İl Başkanı, İçişleri Bakan Danışmanı Fevzi Sevgili, Kamu Görevlileri Derneği (Kamu-Der) tarafından Yılın Bürokrat ödülüne layık görüldü. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde Fevzi Sevgili ödülünü Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ'dan ödülü aldı.

Fevzi Sevgili,"Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından Yılın En Başarılı Bürokrat Ödülüne layık görüldüm. Beni bu ödüle layık gören Kamu-Der  başkanı Cevdet Baştuğ’a ve Kamu-Der ailesine teşekkür ediyorum. Halkımız için canla başla çalışmaya her zaman devam edeceğiz" diye konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.