Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Hasan Mert Göncü'nün Gönderdiği Kırtasiye Yardımları Dağıtıldı
banner229

Antalya’da ikamet eden iş İnsanı hemşerimiz Tarkan Göncü’nün oğlu, HMG Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Hasan Mert Göncü’nün göndermiş olduğu kırtasiye yardımları ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Her sene düzenli olarak Ramazan ve Kurban Bayramlarının yanı sıra, öğrencileri de unutmayan baba-oğul bu seneyi de pas geçmeyerek bir kez daha ihtiyaç sahiplerine kırtasiye yardımında bulundu.

HMG Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı işadamı hemşerimiz Hasan Mert Göncü, ihtiyaç sahibi Siirtli hemşerilerimizin ve öğrencilerin yanında olmaya devam ederek, bu senede ihtiyaç sahibi 250 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

İş insanı Hasan Mert Göncü tarafından Memduh Demirhan’a gönderilen kırtasiye malzemeleri ve okul çantaları ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıttıklarını belirten İş insanı Hasan Mert Göncü, “Tüm Siirtli  iş insanlarını gücü oranında ihtiyaç sahiplerine el uzatmalı, destek olmalıdır. Birlik ve beraberlik bunu gerektirir. Mükemmel gülüşü ve mutluluğu her şeye değer olan yarınlarımıza, yardımlarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı. Göncü,geleceğimizin teminatı olan Öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında da başarılar diledi.

Yardım dağıtımını yapan Memduh Demirhan, Kırtasiye yardımı dışında 130 öğrenciye harçlık, 10 üniversite öğrencisine de yol masrafı yardımı yapıldığını belirterek, teşekkürler Tarkan Göncü, teşekkürler yüreği büyük Hasan Mert Göncü ifadelerini kullandı.

İhtiyaç sahibi aileler de Siirtlilerin takdirini kazanan iş insanı Hasan Mert Göncü’ye yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memduh Demirhan 11 ay önce

Kırtasiye yardımı dışında 130 öğrenciye harçlık 10 üniversite öğrencisine de yol masrafı yardımı yapılmıştır teşekkürler Tarkan Göncü teşekkürler yüreği büyük Hasan Mert Göncü