Bu haber kez okundu.

Hayırsever Genç İş Adamı Hasan Göncü’den İhtiyaç Sahibi Ailelere Ramazan Kolisi
banner229

Antalya’da ikamet eden hemşerimiz Tarkan Göncü’nün oğlu genç girişimci iş adamı Hasan Mert Göncü, memleketi Siirt’te ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi ve ekmek fişi dağıttı.

Her yıl Ramazan ayında yoksul ailelere yaptığı yardımlar ile bilinen, Antalya’da ikamet eden hemşerimiz Tarkan Göncü’nün oğlu genç girişimci iş adamı Hasan Mert Göncü, bu ramazanda da Siirtli hemşerilerini unutmayarak 300 aileye ramazan kolisi dağıttı.

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere yardım paketlerini Siirt’teki esnaftan temin ederek, Siirt esnafının da kazanmasını sağlayan iş adamı Göncü, bu yılda da gönüllü hayırseverler aracılığıyla 300 Ramazan kolisini ve 300 adet ekmek fişini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Antalya’da ikamet eden iş adamı, memleketi Siirt’i unutmadıklarını ve yıl içerisinde olduğu gibi Ramazan ayında da yardımlarını sürdürdüklerini söyledi.

Yapılan yardım çalışmaları ilgili konuşan ihtiyaç sahipleri, Siirt’i unutmayarak yardımda bulunan genç girişimci iş adamı  Hasan Mert Göncü’ye teşekkür ederek, diğer iş adamlarına da Siirt’e sahip çıkmaları çağrısında bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şerafettin aşıcı 2 yıl önce

Selam aleyküm ismim Şerafettin aşıcı Muğla'nın Milas ilçesinde oturuyorum evimiz kirada oturuyorum kira bedeli veriyorum hera'yı aylık gelirim yok tür geçim kaynakları m vardır biraz da olsun kendi kendi borcum var dir ödemem gerekiyor bankalar a da borcum var dir ödemem gerekiyor sizler in desteği ile birlikte TR iban hesap numarası ziraat bankası hesabim dir 880001000205569272986001 bu hesaba da gönderirseniz de çok memnun olurum vatsap dan görüntü kalitesi ile konuşalım görüşelim dedim canlı yayın konuğu olarak hayırsever işadamı larimizdan ünlü sanatçı Lardan futbolculardan bağış yapmak isteyen lere de sesimizi duyurmak amacıyla yurt dışında yaşayan insanların da olur Türkiye genelinde büyük iş hayırsever işadamı larimizdan ünlü gönüllü olarak da bağış yapmak isteyen lere de sesimizi duyun artık ne olur sunuz Allah razı olsun sizden en kısa zamanda bana ulaşın lütfen istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz hepinize teşekkür ediyorum telefon numarası 05466992720 bu numara dan tıklayın acil olarak