Bu haber kez okundu.

HAYDİ GENÇLER GENÇLİK MERKEZİ VE GENÇ OFİSTE BULUŞALIM
banner229

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi ve Genç Ofiste gençlere yönelik  açılacak kurslar için kayıtlar devam ediyor. 

Gençlik Merkezi ve Genç Ofiste açılacak olan kurslarda 12-29 yaş arasındaki gençlere; Resim,Gitar, Bilgisayar,İngilizce İşaret dili, Arapça, Bağlama, Arbane, Tiyatro ,ÖSS’ye hazırlık  kursları  ve birçok branşlarda eğitim verilecek.

Rus Pazarı karşında bulunan Gençlik Merkezinin bundan böyle Genç Ofis olarak kullanılacağı öğrenildi.

Gençlik ve Spor il Müdürü Hüssam Olgaç yaptığı açıklamada; Sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda açılacak olan kurslarla, gençlere kültürümüzün özümsetilmesi, yeteneklerini keşfetmeleri, özgüvenlerinin sağlanması, serbest zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmeleri ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaları amaçlandığını belirtti. 

Günlük olarak Gençlik merkezi ve Genç Ofisi yaklaşık bin kişi ziyarek ederek, kendilerine sunulan tüm imkanlardan faydalandıklarını ifade eden Olgaç, Kursların ücretsiz olduğunu kayıtların Gençlik Merkezi ve Gençlik ofislerinde yapıldığını söyledi. 

Adres: Bahçelievler Mahallesi Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Yanı.

Tel: 0 484 223 54 21




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.