Bu haber kez okundu.

Gözde Market& Manav & Şarkuteri Yenilenen Yeni Konsepti İle Hizmetinizde
banner229

Gözde Market, Manav ve  Şarkuteri olarak yenilenen ve değişen içeriğiyle Siirtlilerin hizmetinde.Günlük taze Sebze ve meyve çeşitlerinin yanı sıra market ve şarkuteri ürünlerinin zengin çeşitlerini uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Bahçelievler Mahallesi Abdullah Bağış Caddesi, Bahçelievler Sağlık Ocağı yanından Siirtlilere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Neden daha uygun fiyatlara alışveriş yapmayasınız? Paranız cebinizde kalsın! Güler yüzlü hizmet veren bir yer olan Gözde Market, Manav ve  Şarkuteriye sizleri bekliyoruz.

Gözde Market, Manav ve  Şarkuteri İşletme sahibi Şemsettin Fırat, aradığınız her şeyi en uygun fiyata bulabileceğiniz bir yer olduğunu ifade ederek, Amacımız, Gözde Market, Manav ve  Şarkuteri olarak kaliteli ve sürdürülebilir hizmeti değerli müşterilerimizin ayağına kadar götürerek, onlara daha yakın olabilmek ve birlikte daha büyük, başarılı yatırımlara imza atabilmektir.

Gözde Market, Manav ve  Şarkuteri olarak yenilenen koseptimizle zengin ürün çeşitleriyle,günlük sebze ve meyve çeşitleriyle insana saygı gösteren hizmet anlayışıyla, çevreci bir bakış açısıyla ve gülen yüzümüzle siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Fırat, “ Hesaplı alışverişin gülen yüzü ” olan yenilenen yeni konseptiyle  Gözde Market, Manav ve  Şarkuteri’ye çok değerli müşterilerimizi ve dostlarımızı bekliyoruz ifadelerini kullandı.

ADRES:Bahçelievler Mahallesi Abdullah Bağış Caddesi, Bahçelievler Sağlık Ocağı Yanında

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.