Bu haber kez okundu.

Gökçebağ Beldesinde Kurulan Ayakkabı ve Terlik fabrikasının Açılışı Yapıldı
banner229

Siirt’te istihdama yönelik fabrikalar açılmaya devam ediyor.Gökçebağ Beldesinde 70 kişiye iş istihdamı sağlayacak olan ayakkabı ve terlik fabrikasının açılışı yapıldı.
AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hikmet Ekin’in katılımı ile Gökçebağ Beldesinde kurulan Ayakkabı ve Terlik fabrikasının açılışına katıldı.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç yaptığı açıklamada, “Gökçebağ beldemizde yeni faaliyete giren, 70 kişiye istihdam sağlayacak olan “Ayen” Ayakkabı ve Terlik fabrikasının açılışına katıldık.

Yeni iş yerinin İlimiz ve beldemize hayırlı olmasını temenni ederim.” İfadelerini kullandı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu da Gökçebağ beldesinde açılan ayakkabı ve terlik fabrikasının ilimize ve belde halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.