Bu haber kez okundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Babalar Gününde Fedakâr Babayı Unutmadı
banner229

Siirt Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü “Babalar Günü” dolayısıyla yaklaşık altı yıldır engeline rağmen üç çocuğuna hem annelik hem de babalık yapan Hikmet Kasırga’yı evinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı.
Bahçelievler mahallesinde yaşayan Hikmet Kasırga, 6 yıl önce eşini kaybetti. O günden bu yana 3 çocuğuna hem annelik hem de babalık yapan baba Hikmet Kasırga, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve gönüllü gençlerin kendilerini ziyaret etmelerinden çok mutlu olduklarını dile getirdi.
Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık da babalığın çok kutsal bir şey olduğunu Hikmet Kasırga’nın da engeline rağmen 6 yıldır çocuklarına bakmasının takdir edilmesi gerektiğini belirtti. Kısacık: ‘’Hikmet kardeşimizin nezdinde ömrünü ailesi, çocukları ve yaşamın iyiliği için harcayan tüm babalarımızın gününü kutlarım.
Gençlik Merkezi gönüllü gençlerimiz ile beraber engelinden dolayı karşılaştığı zorluğun yanında 6 yıldır çocuklarına hem annelik hem de babalık yapan Hikmet kardeşimizin bu fedakârlığına bir teşekkür olması adına ailemizi ziyaret etmek istedik. Bizleri kırmayıp kapılarını açan Hikmet kardeşime teşekkür ederiz. Kendilerinin de istekleri ile yaz spor okullarımıza çocuklarımızın kaydını yapacağız ve onları gençlik kamplarımıza göndereceğiz.’’ dedi.
Ziyarette baba Hikmet Kasırga ve 3 çocuğuna Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK, Gençlik Hizmetleri Müdürü Muhdi Eldemir ve Gönüllü Gençler tarafından hediye takdim edildi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.