Bu haber kez okundu.

GAZETECİ, AKTİVİST KARABULUT, GENÇLER İLE BİR ARAYA GELDİ
banner229

Gazeteci, Aktivist, Velhasıl Sosyal Yaşam Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Toplum Gönüllüsü, Aynur Karabulut “Gençlik Zirvesi” projesi kapsamında Siirt Belediyesi Orhan Doğan parkında gençler ile bir araya geldi.
Orhan Doğan Parkında Siirt Belediyesi tarafından açılan kursları ve okul öncesi sınıflarını ziyaret eden Karabulut öğrenciler ile yakından ilgilendi, kursiyerler ile sohbet etti.
Daha sonra Orhan Doğan Parkı Kültür Merkezinde gençlerle söyleşi programında bir araya gelen Karabulut, Suriye de yürüttüğü yardım faaliyetleri, madde bağımlılığı ve daha bir alanda yapılan çalışmalarda deneyimlerini gençlerle paylaştı. Gençlerle sohbet ederek, sorularını cevapladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.