Bu haber kez okundu.

Fen İşleri 2022 Yılında 150 Bin Metrekare Parke, 30 Bin Ton Asfalt Çalışması Yaptı
banner229

Siirt Belediyesi, 2022 yılında kent merkezinde yaptığı çalışmalar kapsamında 150 bin metrekare kilit parke, 30 bin ton asfalt malzemesi ve yeni yollara 37 bin dekar sathi kaplama kullandı.
Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2022 yılında 150 bin metrekare kilit parke çalışması cadde ve sokakları yeniledi.
Doğal nedenlerden dolayı bozulan yollara ise 10 bin ton yama asfalt ve 25 bin metre kare kilit parke kullanıldı. Yama ve kaplama çalışmalarıyla eskiyen ve yıpranan asfaltın yerine yeni asfalt uygulaması gerçekleştirerek, yollarda kalite standartlarını yükselten Siirt Belediyesi, bu doğrultuda ulaşım güvenliğini sağladı.
ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU VE TEKSTİL KENT ATÖLYELERİ 2023 YILINDA HİZMETE ALINACAK
Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2023 yılı yatırım programında yer alan ve yapım inşaatı devam eden ‘Çok Amaçlı Spor Salonu ve 500 kişiye istihdam sağlayacak Tekstil Kent Atölyeleri 2023 yılında halkın hizmetine sunulacak.
Bahçelievler Mahallesi, Cemil Ertekin Caddesi üzerinde 4.420 m² arsa üzerine inşaatı devam eden ve 4 kattan oluşan Çok Amaçlı Spor Salonu içerisinde, çeşitli spor branşlarının antrenman ve müsabakaların yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler, müzik, sanat, akıl zekâ, teknoloji ve inovasyon atölyeleri, sosyal sorumluluk ve gönüllülük projeleri, okuma ve eğlenme etkinlikleri gibi oldukça geniş ve zengin bir çeşitlilikte faaliyetler 
İlimiz Doğan mahallesinde inşaatları tamamlanma aşamasında olan 3.500 m² alan üzerine kurulu 2 adet tekstil kent atölyesinin faaliyete geçmesiyle birlikte 500 vatandaşımız iş imkanına kavuşmuşmuş olacaktır. Ayrıca daha önce ilimiz Barış Mahallesi’nde kamuya ait atıl durumdaki binanın tekstil atölyesine dönüştürülmesiyle 50 kişi için istihdam olanağı sağlanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.