Bu haber kez okundu.

Eski KYK Arazisi Otoparka Dönüştürülüyor
banner229

Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait Güres Caddesi üzerinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan eski yurt binasının arazisinde çalışma başlatıldı.

Yıktırılan KYK yurduna ait arsanın nasıl değerlendirileceğine karar verilinceye kadar alanın otopark olarak kullanılacağı öğrenildi. Bu amaçla iş makinaları tarafından alanda  zemin düzeltme çalışmaları yapılmaya başlandı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından boş arsa geçici  otopark olarak kullanılmaya başlanacak. 18 dönüm arazi üzerinde bulunan yurt binasının depreme dayanıklı olmaması nedeniyle geçtiğimiz aylarda yıktırılmasının ardından arazi atıl durumda kalmıştı.

Arazinin değerlendirilmesi konusunda kamuoyunda ve yetkililer nezdinde çeşitli öneriler tartışılıyor. Bunların arasında, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabibi Prof. Dr. Selahattin Vural’ın alanın hastaneye tahsis edilmesi yönündeki görüşü ile yine bu alanda yeni bir kız yurdu yapımı görüşü ön plana çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 3 yıl önce

millet bahçesi olsun...her taraf beton zaten...