Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğü Küçük Ali’nin Polis Sevgisini Karşılıksız Bırakmadı
banner229

Siirt Merkez Tınaztepe Mahallesinde ikamet eden (9) yaşındaki engelli Ali Kartal’ın polis sevgisi, İl Emniyet Müdürlüğünü harekete geçirdi.

Küçük çocuğun ailesi, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne küçük Ali’nin polislik mesleğine büyük ilgisinin olduğunu ve polisleri çok sevdiğini bildirmeleri üzerine, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’ın talimatıyla Toplum Destekli Polis Şubesi ekipleri, ‘Kartal’ ailesini, Tınaztepe mahallesindeki evlerinde ziyaret etti.

Polis ekipleri, bu sevgisinin karşılığı olarak küçük Ali’ye çeşitli hediyeler verdi. Küçük Ali’yi ekip otosunda şehir turu da yaptıran ekipler, İl emniyet müdürlüğünü de gezdirerek, kanka polislerle hatıra fotoğraf çektiler.

Kartal ailesi, engelli çocuklarının sevgisine karşılık verdikleri için emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.