Bu haber kez okundu.

EFLİN LİNA'YA DESTEK OL
banner229

Eflinlina için sosyal medyada başlatılan kampanya çığ gibi büyüyor. Siirt'te 3 aylık SMA hastası Eflinlina hayata tutunmak istiyor.

Özer çiftinin genetik rahatsızlığı olan (Spinal Musküler Atrofi) 1 tip SMA hastası bebeği zor günler geçiriyor. Hayata tutunma mücadelesi veren bebeğin kaybedecek bir günü bile yok.

Duyarlı vatandaşlar tarafından sosyal medyada, #SMAdegileflinlinakazanacak, "günEflinlina'ya destek günü", "Eflinlinayadestekol " temasıyla başlatılan kampanyaya tüm duyarlı vatandaşların desteği bekleniyor.

Özellikle bu tip hastaların tedavisinin çok güç ve maliyetli olduğunu belirten vatandaşlar, daha fazla paylaşım yapılarak SMA hastası Eflin'e maddi destek sağlanabileceği, aynı zamanda Eflin gibi tedavi bekleyen onlarca SMA hastalarına yönelik kamuoyunda bir duyarlılığın oluşabileceğini söyledi. Tedavi olmayı bekleyen Eflinlina hayatta kalmak istiyor.

Dedesi Gazeteci Ömer Özer, Yaklaşık 1 aydır İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tedavi altında olan torunum Eflin Lina için Umudumuzu yitirmediklerini ve İnşallah verilecek desteklerle el birliğiyle ABD’deki “Zolgensma Gen Tedavisi”ne yetiştirmek istediklerini söyledi.

Oğlum, eşi ve bizler ile birlikte büyük zorluklar içinde olmamıza rağmen umudumuzu yitirmedik. Hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Torunum Eflin Lina için henüz geç değil.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.