Bu haber kez okundu.

Dr. İsmet Güler, 26 Yaşındaki Hastayı Sağlığına Kavuşturdu
banner229

26 yaşında 3 . doğum sonrası karında yumurtalık tümörü tespit edilen hasta Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İsmet Güler tarafından sağlığına kavuşturuldu.

Dr. Güler, 26 yaşındaki hastanın  yapılan ön tetkikleri sonucunda yumurtalık kanseri tanısı ile hastaneye yatırılıp tüm yetkileri yapıldıktan sonra, Anestezi Uzmanı Dr. Sinan Obut’la birlikte  yapılan başarılı operasyonla iki yumurtalıktan kaynaklı her biri 20*20 cm büyüklüğünde 2 adet yumurtalık kistinin çıkarıldığını söyledi.

Dr. Güler, operasyonun başarılı bir şekilde  gerçekleştiğini ve hastanın genel durumunun iyi olduğunu sağlıklı bir şekilde kendisini taburcu ettiğini söyledi.

Bir haftalık tedavinin ardından taburcu olan 26 yaşındaki genç hastayı Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İsmet Güler son muayenesini yaptıktan sonra evine uğurladı.

Sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirten 26 yaşındaki genç bayan, ameliyatı gerçekleştiren doktor ve ekibine teşekkür etti.

26 yaşındaki genç hasta, "Hocamız ilk günden bu yana benimle çok yakından ilgilendi. Ameliyatımı gerçekleştirdi artık o eski ağrılarım kalmadı. Allah razı olsun kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.