Bu haber kez okundu.

Din Görevlileri Tercihini Siirt’te Diyanet-Sen`den Yana Kullandı
banner229

Siirt ve ilçelerinde ki din görevlileri 444 oyla Diyanet-Sen`i tercih ederek, Diyanet-Sen`e bir yıllığına tekrar yetki verdi.

Din görevlilerinin tercihini Diyanet-Sen'den yana kullanmalarından ötürü memnuniyetini dile getiren Siirt Diyanet-Sen Şube Başkanı Hamit Evin, Diyanet-Sen'in tercih edip oy kullananlara teşekkür etti.

Yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Evin, Bizleri nezih kurumumuzun bu  merdivenlerinde gururla başımız dik fotoğraf verdiren tüm Siirt  Diyanet Sen üyelerimize şükranlarımızı arz ediyoruz.
Sendikacılık İlk günkü heyecanla,ilk başlanıldığı Eyüp Sultan Hazretlerinin gölgesinde yapılan duanın ve çekilen besmelenin inancıyla yapılır. İnancını kaybeden kendini kaybeder.

Kendini kaybeden rüzgarın emrine girer.Yel alır götürür. Zamanı geldiğinde de söndürür. Kopya çekilerek sendikacılık prim yapmıyor. Başarının sırrı sayıda yatar,yetkide yatar. Ekip ruhunda yatar. Kopyalar her zaman aslı olan DİYANET SEN i parlatır.

Diyanet Sen in söylemi eskimeyen söylemdir. Başarı ise  tek kişiye ait olan bir şey değildir. Genel merkezimizden şubemize,şubemizden ilçelerimize, ilçelerimizdeki yönetimlerden üyesine kadar herkes bu başarının mimarıdır.

Bize inanan, bizimle yol yürüyen Diyanet-Sen de olanlara selam olsun. Emeği olan Şube yönetim kurulumuza,ilçe başkanlarıma,yönetim kadrolarımıza, işyeri temsilcilerimize, asil şerefli üyelerimize teşekkür ediyorum. 
Allah inancımızı ve azmimizi daim eylesin. 
Baki selam ve hürmetlerimle.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut aras 3 yıl önce

Yalan ve dolanla yapılan bir işle gurur duymak ne kadar akıllıcadır. Allah'tan herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.