Bu haber kez okundu.

DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Basın Mensuplarıyla Buluştu
banner229

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Siirt'teki basın mensuplarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Eski Valilik yanındaki Ebu Talha kafede düzenlenen toplantıda konuşan Alanlı, geri kalmış şehirleri kalkındırmak için kurulan ajansın Siirt'te yaptığı ve devam eden projelerine değindi.

16 milyon 300 bin lira tutarında Küçükbaş Hayvan Payetleme Birimi Güdümlü Projesi, 6 milyon 600 bin lira tutarındaki Siirt Eski Çarşılarının Rehabilitasyonu Projesi ve 4 milyon lira tutarındaki Siirt Ağaç ve Tarım Müzesi çalışmalarının yapım aşamasında olduğunu belirten Alanlı, Siirt'in Soyut ve Somut Kültür Mirası ile Tabiat Varlıkları Envanteri Projesinin de derleme aşamasında olduğunu söyledi.

Kamu kurum, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde olacaklarını aktaran Alanlı, bölgenin ihtiyaçlarının dikkate alınacağı, ilk defa kamu kurum ve sivil toplum örgütlerinin yanında KOBİ'lerin de başvurularına açık olacak teknik destek programı ile bölgede kurumsal kapasitenin gelişmesine çok yönlü ve daha kapsayıcı çalışma yapılacağını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.