Bu haber kez okundu.

Cumhur İttifakının Kadınları Ziyaretlerini Artırdı
banner229

 Siirt’te Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partili kadınlar el ele vererek, 28 Mayıs’ta yapılacak 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için esnaf ve mahalle ziyaretlerini artırdı.

Siirt AK Parti Kadın Kolları , Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları ve Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Başkan ve Teşkilatlarıyla hane hane, kapı kapı dolaşarak  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde bir araya gelen partili kadınlar, sırasıyla, mahalleleri gezerek Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan”a oy istiyor. 

Bu ziyaretlerin seçime kadar devam edeceğini belirten Cumhur İttifakı ekibi özellikle mahallelerde ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla sohbet ederek destek istiyor.

Ziyaretlerinin devam edeceğini anlatan Cumhur İttifakı kadınları "Siirt merkez mahallerimizde ziyaretler yapıyoruz. Özellikle yaşlılarımızın gönüllerini almaya çalışıyoruz. Cumhur ittifakının birliğini ve beraberliğini ilimizde en iyi şekilde temsil ederek sürdüreceklerini belirten, Cumhur İttifakının AK Parti, MHP'li  ve Yeniden Refah Partili kadınları, 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istediler.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.