Bu haber kez okundu.

Büyük Birlik Partisi Bahaddin Mergen’e Emanet
banner229

Büyük Birlik Partisi bayrağı Siirt’te iş insanı, deneyimli bir siyasetçi Bahaddin Mergen’e emanet edildi.

Siyasetin tanı sıra uzun yıllar mesleki kuruluşlar ve dernekler deki çalışmaları ile tanınan Bahaddin Mergen Siirt il başkanlığına atandı.

Büyük Birlik Partisi Genel başkanı Mustafa Destici tarafından da kabul edilen ve Türk Bayrağı motifli bir battaniye hediye eden Mergen parti il yönetimini oluşturacak.

Mergen yaptığı açıklamada kendisine güvenerek bu önemli ve şerefli görevi tevdi edenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. İl teşkilatını kurmak üzere çalışmalara başladığını belirten Mergen” Önemli ve kutsal bir görevi üstlendim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Partimizin ideallerine inanan, memleketini seven hemşerilerimizden oluşan bir yönetim oluşturacak ve partimizin bayrağını daha da yukarılara çıkaracağız.” Dedi.

Siirtli hemşerileri partilerinin etrafında kenetlenmeye davet eden Mergen şimdiye kadar parti çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.