Bu haber kez okundu.

BOTAN GÜNÜ (ROJA RO) ETKİNLİKLERİ COVİD-19 SALGIN TEHLİKESİ NEDENİYLE ERTELENDİ
banner229

Araştırmacı Gazeteci/Yazar Tecelli Sırma’nın girişimleri ile yurtiçi ve yurtdışında yaşayan tüm Pervarili hemşerilerimizi yılda bir kez buluşturmak amacıyla bu yıl yapılması planlanan Geleneksel ‘Botan Günü’ (Roja Ro ) etkinlikleri ülke genelinde ve ilimizde kovid-19 salgını ile ilgili vaka artışları dolayısıyla bu yıl İPTAL edilerek, ileriki bir tarihe ertelenmiştir.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Yazar Sırma;

“Etkinliklerin ana temasının hemşeri buluşmaları adı altında Pervarilileri bir araya getirmek, Pervari’yi hiç görmemiş ikinci ve üçüncü kuşağa memleketlerini görme fırsatı sunmak, unutulmaya yüz tutan bu geleneği yeniden canlandırmak ve Pervari ilçesinin doğal ve tarihi değerlerini tanıtmaktır. Ancak tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla bu yıl etkinlikler İPTAL edilmiştir.”

Yazar Sırma,  önümüzdeki yıl geniş katılımlı tüm Siirtli ve Pervari’li gönül dostlarımızla festival havasında hep birlikte bulaşmayı ümit ederim.

Gelecek yıl buluşmak dileği ile tüm Siirt/Pervari dostlarımıza, sevgiler ve saygılar sunarım. 

12 Ağustos 2021

Tecelli Sercan SIRMA

Pervari Platformu Adına


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.