Bu haber kez okundu.

Biz Anadoluyuz Projesi Programları Başladı
banner229

Gençlerimizin tarihi ve kültürel mirasımızı tanımaları ve gönüllülük bilincini artırıcı ve özendirici faaliyetlerde bulunmaları amacıyla, gerçekleştirilen "Biz Anadoluyuz Projesi" kaldığı yerden devam ediyor.
Proje kapsamında 6,7,8 ve 9. sınıflardaki gençler, her ilden 40 ar kişilik gruplarla farklı illere 3 gün boyunca misafir oluyor. Bu süre içinde gittikleri ilin tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ederken aynı zamanda gönüllük çalışmaları gerçekleştirerek bu konuda bilinçleniyor ve farklı kültürdeki akranlarıyla kaynaşarak farklılıklara karşı önyargılar kırılıyor.
Bu kapsamda ilimiz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinesinde 17 Mart - 9 Nisan tarihleri arasında Bitlis, Batman, Mardin, Diyarbakır ve Şırnak illerine ev sahipliği yaparken bizim gençlerimiz de yine aynı illere misafir olacaktır.
 Proje kapsamında bu yılki ilk kafilemiz bugün Mardin iline gitmek üzere yola çıktı. Kafilemiz Gençlik ve Spor İl müdürü Hüssam Olğaç tarafından uğurlandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.