Bu haber kez okundu.

Belediye Başkanlığı Baş Danışmanlığı Görevine Şefik Erden Atandı
banner229

Siirt Belediye Başkanlığı baş danışmanlığı görevine Mehmet Şefik Erden atandı. Dün görevine başlayan Erden yaptığı açıklamada Siirt’e hizmetkar olmaya geldiğini belirtti.

Siirt’in hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Erden “Halkımızında desteği ile hizmetin en iyisini yerine getirmeye çalışacağız.” Dedi.

Adliye yazı işleri müdürlüğünden emekli olan Erden AK Parti kurucu il başkanlığını yaptı. Daha sonra İstanbul'a yerleşen Erden İstanbul'da siyasetle ilgisini sürdürdü İl Genel meclis üyelikliği ve en son Sultanbeyli Belediye Başkan danışmanlığı yaptı.

Medya Siirt Ailesi olarak Siirt Belediye Başkanlığı baş danışmanlığı görevine getirilen Mehmet Şefik Erden'e yeni görevinde başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin demir 3 yıl önce

Memleketin tek eksiği buydu gelmesiyle eksikler tamamlandı bu kişi yıllardır memleketten gitmişti memleketin problemleri mervan zamanındada memlekete istanbuldan temel diye bir yardımcı getirilmişti YAHU memlekette adammı kalmamış yardımcılık yada danışmanlık yapacak yüzlerce Pırıl pırıl ve memleket seven genç var bunlardan biri yapılabilirdi Artık bu ithalleri bırakalım

Avatar
Mustafa seven 3 yıl önce

Yeni Yüzlere hazret kaldık bırakın bunlar emekliliğinin tadını çıkarıp torun baksınlar genç beyinlere yer verin gençler koşuştursun ufukları çok geniş heyecanlı gençlere neden şans tanınmıyor biraz gençlere güvenelim bakın ne cevherler çıkacak

Avatar
Metin seven 3 yıl önce

Yorumcular, ismi bile sizi korkutmaya yetti değil mi? İstediğiniz gibi at koşturma zamanı bitti değil mi? Halktan uzak koltuklara yapışık hizmet anlayışı bitti değil mi? Fıldır fıldır halk içinde gezen teşkilatı ile uyumlu bir nefer olan şefik beye başarılar diliyorum. Başta ekrem beyle olmak üzere uyum içinde hareket etmeleri özellikle HDP camiasını fena korkutmuşa benziyor. Yaşlı dediğin adam binlercesini siyasetiyle ilmiyle sadakatiyle cebinden çıkarır. Sen yasını tutmaya devam et. Bu defa işiniz çok zor pek sayın HDP liler.