Bu haber kez okundu.

Belediye Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekilliğine Şükrü Uras Getirildi
banner229

Siirt Valiliği Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü başarıyla yürüten Mehmet Şükrü Uras, Siirt Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekilliği görevine geçici görevle getirildi.

Valilik/ Belediye Basın Müdürü Şükrü Uras sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Siirt Belediye Başkanlığında Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür V. görevine geçici görevle başladım.

Rabbim bizleri utandırmasın. Halkımıza güzel ve kalıcı hizmetler nasip etsin. Beni bu göreve layık gören başta Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’na ve devlet büyüklerime teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Medya Siirt  olarak Siirt Valiliği Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü başarıyla yürüten Mehmet Şükrü Uras’a Belediye Basın Müdür Vekilliği görevinde başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.