Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamlığı, 30 Köy ve 9 Mahalle Muhtarlığına Ücretsiz Maske Dağıttı
banner229

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’ un talimatları ile kamu kurum ve kuruluşları ile 30 köy ve 9 mahallede vatandaşlara ücretsiz dağıtılmak amacı ile maskeler muhtarlara teslim edildi.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’ yaptığı açıklamada, “Kaymakamlığımız Mart 2020’den bugüne tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, kolluk personellerimiz, Baykan Vefa Sosyal Destek Grubu (VSDG) Üyelerimiz, yerel yönetimlerimiz, muhtarlarımız, STK’larımız, esnaflarımız ile koordineli olarak COVİD-19 ile topyekün mücadele ediyoruz.

Kaymakamlık olarak muhtarlara dördüncü kez ücretsiz maske dağıtımı yapılacaktır. İlçe genelinde toplamda 60.000 maske dağıtımı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Yerel Yönetimlerimiz aracılığıyla dağıtımı yapılan maske, dezenfektan dağıtımları ile bu sayı çok daha fazla sayıya ulaşmıştır.

Pandemi sürecinde Kaymakamlık tarafından yapılan maske dağıtımından duydukları memnuniyetini dile getiren Muhtarlar, verilen bu hizmetten dolayı Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.