Bu haber kez okundu.

BAYKAN KAYMAKAMI TUNÇ, AŞI KAMPANYASINDA KÖY KÖY KAPI KAPI VATANDAŞLARIMIZI ZİYARET EDECEĞİZ
banner229

Baykan Kaymakamı/ Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Veysel Karanide esnaf ve evleri ziyaret ederek vatandaşları aşı olmaya ikna ediyorlar.
Baykan Kaymakamı/ Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Baykan Devlet Hastanesi Başhekimi Serdar Yılmaz ile TSM’ye bağlı doktor ve sağlık personelleri ile Veysel Karani Beldesinde aşılama faaliyetlerine katıldı. Kaymakam Tunç ve beraberindekiler hane hane ve esnaf esnaf gezerek vatandaşları aşılamaya teşvik ettiler.                    

 Baykan Kaymakamı/ Belediye Başkan V. Mehmet Tunç konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Baykan İlçemizde Baykan Merkezde, Veysel Karani ve Atabağ Beldelerinde, 30 köyde ve 34 mezrada aşılama çalışmalarına hız vermiş durumdayız. Hedef kitlemizde olan aşılanmamış vatandaşlarımızın bir an önce aşılanması için vatandaşlarımızın yanındayız, Belediye Başkanımız Murat Akgün ve sağlık çalışanlarımız ile esnaflarımızı ve haneleri tek tek gezerek vatandaşlarımızı ikna ediyor ve aşılamaları takip ediyoruz. 

Baykan İlçemizin tamamında hane hane, esnaf esnaf vatandaşlarımızı gezerek aşılama çalışmalarının en kısa sürede istenilen düzeylere gelmesini istiyoruz. Bu kapsamda büyük bir özveri ile aşılama faaliyetlerinin icrasını gerçekleştiren tüm sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu hissettiriyor, sorunlarını çözerek koordinasyonu hassasiyetle gerçekleştiriyoruz. 

Aşılama konusunda en son aşıyı yapana kadar hane hane ve işyerlerini gezeceklerini belirten Kaymakam Tunç, vatandaşlarımızın aşılamalara destek vermesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.