Bu haber kez okundu.

Bakan Kasapoğlu, Tillo ve Veysel Karaniyi Ziyaret Etti
banner229

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Siirt'in Tillo ilçesi ile Baykan ilçesinin Veyselkarani beldesini ziyaret etti.

Kentteki temasları kapsamında Siirt İl Özel İdare Spor Tesisleri'ni ziyaret eden Kasapoğlu, burada görüştüğü futbolculara milli takım forması ve kitap hediye etti.

Tillo ilçesine geçen Kasapoğlu, burada İsmail Fakirullah Hazretleri ve Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri türbesine ziyarette bulundu.

Tillo Belediyesini ziyaret eden Kasapoğlu, belediye başkanı İdham Aydın'dan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Baykan ilçesine bağlı Veysel Karani beldesinde de incelemede bulunan Bakan  Kasapooğlu, burada amatör futbolcularla görüştü.

Bakan Kasapoğlu, Baykan Kaymakamı Belediye Başkan Vekili  Mehmet Tunç ve Veysel Karani belde belediye başkanı Murat Akgün'le ilçedeki çalışmalara ilişkin brifing aldı.

Bakan Kasapoğlu, temaslarının ardından kentten ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.