Bu haber kez okundu.

Bakan Kasapoğlu, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti
banner229

AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, partililerle bir araya geldi. 

Burada partililere seslenen Kasapoğlu, Siirt'in tarihi önemine değindi.

Bakan Kasapoğlu, il parti yönetimine başarı dileklerinde bulunarak, "Aydınlık Türkiye yürüyüşünde, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde yarınlara inşallah çok daha güçlü yürüyeceğiz. Bu davada sizlerin varlığı, gayretleri ve alın teri bizler için çok anlamlı. Siirt'in yaşanan süreçlerde üstlendiği misyon çok kıymetli. Hiçbir zaman unutmayacağız." diye konuştu.

Siirt'in yarınlarda daha güçlü olması için her türlü imkanı ülkenin dört bir tarafına olduğunu gibi seferber ettiklerini dile getiren Kasapoğlu, spor salonları, yüzme havuzları, gençlik merkezleri, kültür merkezleri, semt sahaları ve konferans salonları ile kenti çok daha farklı boyuta taşıyacaklarını aktardı.

Kasapoğlu, bu müjdeleri vermek için kente geldiklerini vurgulayarak, el birliği ile ülkeyi daha güçlü yarınlara taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Daha sonra esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla görüşen Bakan Kasapoğlu, forma ve kitap hediye etti.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.