Bu haber kez okundu.

AYDIN VE ERBİL AİLESİNDEN TEŞEKKÜR MESAJI
banner229

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın’ın yeğeni Veysel Aydın,Eşi  Özge Erbil Aydın düğüne iştirak eden tüm davetlilere teşekkür etti.

Aydın ce Erbil yayınladıkları teşekkür mesajında;Düğünümüze katılan  Sayın  Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu'na, AK Parti Siirt Milletvekilimiz Osman Ören'e, AK Parti il başkanımız Av. Ekrem Olgaç ve yönetimine Pervari Şirvan Eruh Beğendik Kayabağlar  Atabağı, Veysel karani belediye başkanlarımıza ve bu ilçe ve beldelerden katılan dostlarımıza  il ve ilçe kurum  müdürlerine Siirtli merkezden katılan dostlarımıza TİLLO nun köyleri olan Sinep firsaf Tom Hatrant Sive Nepile Siirt’in mahallesi Helenze li dostlarımıza çok sevdiğim TİLLO lu hemşerilerime canı gönülden yardımcı olan belediye personel arkadaşlarıma il dışından gelen akrabalarım ve dostlarımıza mazeret bildirerek katılamayan telefonda tebrik eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum hepiniz sağolun varolun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muammer SALDIRAN 3 yıl önce

Hayırlı olsun. Allah mutlu mesut etsin, Bir yastıkta kocatsın inşAllah.