Bu haber kez okundu.

Atabağı Beldesinde Aşı Çalışmaları Hız Kazandı
banner229

Baykan ilçemize bağlı Atabağı Beldesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılama çalışması kapsamında Siirt-Baykan Atabağı Özkan Tanık Aile Sağlık Ocağında aşı standı kuruldu.

Atabağı Beldesinde aşılama çalışması kapsamında Baykan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Atabağı Beldesi Özkan Tanık Aile Sağlık Ocağında aşılama merkezi oluşturuldu. Sağlık Ocağına gelen belde sakinleri, sağlık ekiplerince aşılanıyor.

Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, vatandaşların  randevusuz aşı olduklarını belirterek, aşılama oranlarını artırmak ve halkın bağışıklığını artırmak için ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Başkan Lale, "Beldemizin aşılama oranlarını üst seviyelere çıkarıp, bağışıklık oranını artırmayı planlamaktayız. Tüm Belde halkımızı güzel bir bayram için sağlık kuruluşlarımıza ve stantlarımıza aşı olmaya davet ediyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.