Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik’in 19 Mayıs Mesajı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Geyik  mesajında şunları dile getirdi; “19 Mayıs 1919 tarihi ve sonrasında kazanılan Kurtuluş Savaşı, yeryüzünün tüm mazlum uluslarına, bağımsızlık mücadelelerine cesaret edebilmeleri için örnek olan; yaktığı bağımsızlık meş’alesi ile mazlum ulusların yolunu aydınlatan esaret altındaki nice milletlere örnek olan bir bağımsızlık mücadelesidir.

Cumhuriyetimiz gençlerimize emanet edilmiştir. Bağımsızlığına düşkün aziz Türk milletinin genç evlatları geçmişte olduğu gibi azim ve kararlılık içinde olmaya devam edeceklerdir.

Türkiye’nin yarınları, güçlü Türkiye hedefi, 2023 hedefleri için en büyük umudumuz, gururumuz gençlerimizdir. Gençlerimiz dünü, bugünü ve geleceği en iyi şekilde yorumlayacak. Her türlü düşmana dün olduğu gibi gelecekte de galip geleceklerdir.

Bu düşüncelerle büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anıyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi, tüm Siirtli hemşehrilerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.