Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ın 19 Mayıs Mesajı
banner229

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

Olgaç yayınladığı mesajında; Ulusumuzun kurtuluş mücadelesinin başladığı gün olan 19 Mayıs 1919'un 102. yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs , kurtuluş ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gündür.

19 Mayıs 1919' da Samsun'da yakılan bağımsızlık ateşi, yok edilmek istenen bir milletin var olma yolundaki güneşi olmuştur. Aynı zamanda Kurtuluş mücadelemizin Başkomutanı olan Mustafa Kemal Atatürk geleceğimizi gençlere emanet ederek bu anlamlı günü onlara armağan etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını gönülden kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.