Bu haber kez okundu.

Aile Destek Merkezlerinde Başarılı Olan Kursiyerlere Sertifikaları Dağıtıldı
banner229

Aile Destek Merkezleri tarafından açılan kursları başarı ile tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Ulus, Barış ve AKV. Aile Destek Merkezlerinde açılan meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerler için düzenlenen törende kursiyerler sertifikalarını almanın sevincini yaşadı.

Barış Aile Destek Merkezinde yapılan sertifika törenine Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aytek, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Halk Eğitim Müdürü Yunus Toprak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aydın Şakar, kursiyerler, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Aile Destek Merkezinin hazırlamış olduğu 15 Temmuz fotoğraf sergisi gezildikten sonra, 2020/2021 kurs döneminde başarılı olan kursiyerlere sertifikaları protokol üyeleri tarafından dağıtıldı.

Ulus Toplum Merkezi Sorumlusu Nurten Temiz, yaptığı açıklamada "Aile Destek Merkezlerimiz bayanlarımıza önemli fırsatlar sunuyor. Bu fırsatları bayanlarımızın çok iyi değerlendirdiğini belirten Temiz, ÂDEM bünyesinde açılan kurslara bayanların büyük bir ilgi gösterdiklerini ve Aile Destek Merkezlerinde açılan kurslar ve verilen eğitimler ile, sadece el becerisi öğrenilmiyor. Aynı zamanda sevgi, saygı, dostluk, gibi çok önemli kazanımlar da elde ediyor. Kurslara katılarak, büyük bir emek ve sabır gösteren tüm kursiyerlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Temiz, Sertifika töreninde kendilerini yalnız bırakmayan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aytek’e, Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’e, Halk Eğitim Müdürü Yunus Toprak’a ve Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Aydın Şakar’a teşekkür etti.

Sertifika töreni müzik dinletisi verilen ikram ile sona erdi.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.