Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Kütüphane Açılışını Gerçekleştirdi
banner229

Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu “Sen de Bir Fidan Dik” sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Siirt Said Nursi Ortaokulu’nda hizmete giren Okul Kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdi.

Okul bünyesinde kurulan Kütüphanenin yapılmasında İstanbul’da yaşayan iş insanı Cansu Güleryüz maddi destek te bulunarak, Kütüphaneye kızının adı olan “Rüya Kütüphanesi” adı verildi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte Merkez Said Nursi Ortaokulunu ziyaret etti.

Okul girişinde İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Okul idarecileri ve öğretmenler karşıladı.

Okulun eğitim çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, “Sen de Bir Fidan Dik” sosyal sorumluluk projesi kapsamında iş insanı Cansu Güleryüz maddi destekleri ile hizmete giren kütüphanenin açılışını yaparak, kütüphanenin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, kendilerini kutladı.

Daha sonra Sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu öğrencilere sohbet etti. Kendilerine kitap hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.