Bu haber kez okundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip Öncülüğünde "Beceri Temelli Kitapçık (Soru Bankası) Dağıtımı Yapıldı...
banner229

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine uzaktan eğtim sürecinde destek sağlamak amacıyla bastırılan Beceri Temelli Testler, İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından ilimizde bulunan 38 bin öğrenciye ulaştırıldı.
Siirt için gönderilen 38 bin beceri temelli kitabın Tahmini piyasa değeri 1.5 milyon lira olduğu tahmin ediliyor.

Bu çalışmanın öğrencilerimiz için çok önemli olduğunu dile getiren İl Millî eğitim Müdürü  Deniz Edip; Bakanlığımız tarafından gönderilen Beceri Temelli Testlerin öğrencilerimize faydalı olmasını diledi.
Ayrıca il düzeyinde buna benzer çalışmaların olduğunu dile getiren Edip; "dezavantajlı öğrencilerimizin hepsine ulaşmış olacağız" diyerek Siirt eğitiminin daha iyi yerlere gelmesi için ekip olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.